Winkelwagen

Ben je op zoek naar een makkelijke manier voor de nascholing van de code95? Koop direct complete lesplannen bij Commection. Met lesplannen voor verschillende cursussen zorg je er voor dat jouw personeel de nascholing makkelijk kunnen volgen.

De nascholing

De lesplannen zijn allemaal gebouwd door middel van het KIT model. KIT staat voor: kennis, inzicht en toepassing. Deze niveaus moeten behaald worden om een leerdoel af te ronden. De leerdoelen verschillen per cursus. In het lesplan wordt aangegeven welke leerdoelen behandeld gaan worden en hoeveel tijd je hiervoor hebt. Natuurlijk wordt er ook uitgelegd wat het doel van de cursus is en welk lesmateriaal nodig is.

Reguliere nascholing

De reguliere nascholing vindt fysiek plaats. De cursussen kunnen ook opgeknipt plaatsvinden. Dit houdt in dat de fysieke lestijd verspreid wordt over twee dagdelen. Na het afronden van de cursus ontvang je binnen twee werkdagen de certificering.

E-learning nascholing

Bij ons is nascholing via e-learning ook mogelijk. Je kan dan de normaal fysieke lestijd online volgen. De voordelen hiervan zijn dat je zelf bepaalt wanneer je er tijd voor hebt. Nadat het lesplan voor e-learning is besteld, wordt er een account aangemaakt voor je op ons e-learning platform. Na het afronden van de cursus ontvang je de certificering binnen twee werkdagen.

Commection code95

Commection heeft jarenlange ervaring binnen de transportbranche en heeft een afdeling voor scholing. Al onze lesplannen zijn ook CBR/CCV gecertificeerd. Daarnaast kijken we naar mogelijkheden, zoals ons e-learning platform. Het grote voordeel van onze nascholing, is dat je alle cursussen bij ons kan vinden en dat je zelf kunt kiezen of deze op reguliere of e-learning te volgen is.

Koop je lesplannen

Wil jij snel kunnen starten met de nascholing voor code95? Zoek snel de cursussen van jouw keuze op in onze webshop en bestel ze. Liever eerst meer informatie? Lees het hier of neem contact met ons op.