Winkelwagen

Zoek je lesplannen voor code95 voor jouw medewerkers? Met onze lesplannen is de nascholing eenvoudig te volgen. We bieden verschillende lesplannen aan, die allemaal voor de code 95 zijn. Makkelijk te bestellen, snel het certificaat ontvangen en op verschillende manieren te volgen. Wil je meer weten? Lees snel verder.

Verschillende lesplannen

Alle cursussen hebben een eigen lesplan. Het lesplan is opgebouwd aan de hand van het KIT model. Ook zijn alle cursussen CBR/CCV gecertifieerd. Elk lesplan bevat een algemeen deel, het lesplan en een docentenhandleiding. Je ontvangt een overzicht waarin staat welke onderwerpen behandeld worden en welk tijdsbestek hierbij hoort. Soms bestaat een cursus ook uit een praktijkgedeelte. De uitleg hiervan zit bij de prijs inbegrepen. Ook worden de kwalificaties benoemd waaraan de docent of docente moet voldoen.

Regulier en e-learning

Onze cursussen bieden we op twee manieren aan: reguliere wijze of via e-learning. Regulier houdt in dat het theoriegedeelte klassikaal wordt gegeven. Via e-learning kunnen de medewerkers de theorie volgen op hun eigen tempo. Daarnaast is het mogelijk om sommige cursus opgeknipt te kopen. Jij bepaalt wat voor je medewerkers de beste oplossing is. Wil je meer weten over de e-learning? Lees het op ons e-learning platform.

Voordelen lesplannen

Alle lesplannen zijn al goedgekeurd door het CBR/CCV. Daarom ontvangen de medewerkers binnen twee dagen, na afronding, al hun certificaat. Daarnaast kun je er zeker van zijn dat je medewerkers de laatste informatie ontvangen. We hebben een eigen scholingsafdeling, dus blijven we ons cursussen ontwikkelen. Ook worden steeds meer cursussen via e-learning aangeboden.

Bestel nu

Wil jij gecertificeerde lesplannen voor code95 kopen voor je medewerkers? Bestel ze snel in onze webshop en laat je medewerkers binnen drie dagen starten. Voor extra informatie kan je bij elke cursus een omschrijving lezen of de voordelen lezen van ons e-learning platform. Heb je daarna nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.