Winkelwagen

De plek waar al het lesmateriaal voor code95 te vinden is, is bij Commection. Met CBR/CCV gecertificeerde lesplannen helpen we jou of jouw personeel snel op weg voor de nascholing van de code95. Wil je weten welke voordelen ons lesmateriaal jou oplevert? Lees dan snel verder.

Het lesmateriaal

We bieden lesmateriaal voor verschillende cursussen aan. Het lesmateriaal is gecertificeerd en bevat alles wat voor de cursus nodig bent. De lesplannen bestaan uit een algemeen deel, een lesplan en een docentenhandleiding. Doordat het op deze manier is opgebouwd, ontvang je alle informatie die je nodig bent. Daarnaast is zijn de lesplannen opgebouwd volgens het KIT model: kennis, inzicht en toepassing. Bij ons kan je kiezen uit twee mogelijkheden voor het volgen van de cursus: regulier of e-learning.

Regulier lesmateriaal

Het lesmateriaal op reguliere wijze volgen houdt in dat je de les fysiek bijwoont. De cursussen gaan vaak gepaard met praktijkdelen. Een cursus kan opgeknipt gevolgd worden wanneer daar behoefte aan is. Je volgt dan de regulier les over twee dagdelen.

E-learning lesmateriaal

Wil je liever aan de slag kunnen wanneer je tijd hebt? Koop dan het e-learning lesmateriaal. Via ons e-learning platform kun jij de cursus volgen op alle plekken en op elk apparaat met wifi. Ook in de e-learning variant ontvang je alle benodigde theorie. De praktijkdelen moeten natuurlijk wel fysiek uitgevoerd worden.

Waarom Commection?

De lesplannen van Commection zijn gecertificeerd. Dit betekent ook dat je binnen twee werkdagen na afronding van een cursus het certificaat al ontvangt. Omdat wij al jaren ervaring hebben binnen de transportbranche, weten we hoe we code95 makkelijker kunnen maken. Daarom hebben we ook een eigen afdeling voor scholing. We kijken altijd naar mogelijkheden en zullen daarom ons aanbod blijven uitbreiden.

Start met code95

Wil jij snel het lesmateriaal voor code95 ontvangen? Bestel dan nu de cursus die je wilt volgen. Je ontvangt het materiaal binnen twee werkdagen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en stel ze gerust.