Winkelwagen

Zoek je een compleet pakket voor de bijscholing van de code95 voor je werknemers? LesplannenCode95 van Commection biedt de kortste weg naar lesplannen.  Met een ruim aanbod in cursussen en verschillende opleidingsmogelijkheden, vind je hier alles wat je nodig hebt.

Het pakket

Als je een cursus bij ons koopt, dan ontvang je alles wat bij de cursus hoort. Denk aan een lesplan, een algemeen deel en een docentenhandleiding. Daarnaast zijn natuurlijk de theorie en praktijk delen in begrepen. Aan de hand van het KIT model ontvang je de informatie voor de nascholing. De lesplannen zijn CBR/CCV gecertificeerd. Het voordeel hiervan is dat je binnen twee werkdagen, na afronding, je certificaat al ontvangt. Hoe dat werkt, staat op onze website uitgelegd.

Regulier of e-learning

Onze lesplannen zijn op twee manieren te volgen: regulier en e-learning. Welke keus het beste is mag jij beslissen. Veel cursussen zijn op beide manier te verkrijgen. Daarnaast kan je theorie uren, bij sommige cursussen, ook opknippen. Bij regulier volg je de lessen fysiek en met e-learning kan je het waar en wanneer zelf volgen. Wel ben je natuurlijk wifi nodig. Meer informatie over onze e-learning kun je lezen op ons e-learning platform.

LesplannenCode95

Al onze lesplannen zijn gecertificeerd en bevatten alle informatie die je medewerkers nodig zijn voor de nascholing van code95. Omdat we al jaren ervaring hebben en denken in mogelijkheden, sluiten onze cursussen aan op de wensen van gebruikers. Denk aan ervaren docenten of het e-learning platform. Daarnaast betaal je bij ons geen onnodige kosten. En met een eigen scholing afdeling staan onze medewerkers voor je klaar bij hulpvragen. Ook zullen we ons aanbod blijven updaten zodat jouw medewerkers de beste nascholing kunnen ontvangen.

Koop nu de pakketten

Wil je dat je medewerkers makkelijk hun nascholing kunnen vinden? Ga voor ons compleet pakket voor code95. Makkelijk besteld, binnen twee dagen ontvangen en snel een certificaat na afronding; dat zijn onze lesplannen. Heb je nog vragen over de lesplannen of de manier waarop deze te volgen zijn? Neem dan gerust contact met ons op.