Winkelwagen

Ben je op zoek naar CCV gecertificeerde lesplannen voor de nascholing van code 95 voor je medewerkers? Lesplannen code 95 cursussen heeft de oplossing. We bieden lesplannen aan voor verschillende cursussen van de code 95. Wil je meer weten over deze lesplannen? Lees dan snel verder.

De lesplannen

Al onze lesplannen zijn CBR/CVV gecertificeerd. Elke cursus heeft een eigen lesplan. In dit lesplan wordt beschreven welke onderwerpen er behandeld gaan worden en welk tijdsbestek hierbij hoort. Zo heb je een eenvoudig overzicht van de uitvoering van de cursus. Ook een docentenhandleiding hoort hierbij. De lesplannen zijn opgesteld aan de hand van het KIT model: kennis, inzicht en toepassing. Zo ben je er zeker van dat je medewerkers de juiste kennis ontvangen.

De cursussen

De cursussen die we aanbieden sluiten allemaal aan bij de nascholing voor code 95. Daarnaast zijn onze cursussen op twee manieren te volgen: regulier en e-learning. Bij sommige cursussen is het mogelijk om deze op te knippen. De variant van volgen en de mogelijkheid voor opknippen staat aangegeven bij de cursussen. Je kan zelf bepalen welke variant het beste is voor je medewerkers.

Certificaat

Omdat onze cursussen CBR/CCV geaccordeerd zijn, ontvang je de aangevraagde cursus of cursussen als binnen twee werkdagen nadat je het formulier hebt ingeleverd. Dit formulier ontvang je nadat de betaling is gedaan. Als je kiest voor de e-learning, dan ontvang je ook een account op ons e-learning platform. Als de medewerkers de cursus hebben afgerond ontvangen ze binnen twee werkdagen al hun certificaat. Simpel, makkelijk en snel.

Bestel nu de cursus

Wil jij snel CCV gecertificeerde lesplannen ontvangen zodat je medewerkers hun code 95 behalen? Bestel dan snel de cursus of cursussen in onze webshop. Wil je liever eerst meer informatie ontvangen? Lees de omschrijving van de cursus in de webshop, lees de voordelen van e-learning hier of neem contact met ons op.