Winkelwagen

Veel chauffeurs hebben al jarenlange ervaring opgedaan. Maar hoe staat het met de theoretische kennis van hun werk? Wet- en regelgeving veranderd regelmatig. Volg de cursus actualisering vakbekwaamheid chauffeur voor de nascholing van de code95 en spijker je kennis bij.

De cursus

De cursus behandeld meerdere onderwerpen die te maken hebben met algemene kennis die een chauffeur moet kennen. Denk hierbij aan veilig rijgedrag, de invloed van andere weggebruikers en de effecten van voeding. Ook wordt de nieuwe wet- en regelgeving besproken en wordt de kennis van hulpverlening opgefrist. Kortom, deze cursus zorgt ervoor dat de algemene kennis over het rijden en de invloeden die effect hebben weer onder de aandacht komt bij de chauffeur.

Regulier of e-learning

Onze cursussen zijn op twee manieren te volgen. Je hebt de keuze uit regulier of e-learning. Beide zijn overigens ook te bestellen als opgeknipt. Daarnaast bieden we deze cursus aan voor 14 uur en voor 7 uur. De 14 uur cursus bevat in totaal 8 uur theorie te volgen via e-learning en 6 uur klassikaal. de cursus van 7 uur bestaat uit 4 uur e-learning en 3 uur klassikaal. Op de reguliere wijze wordt de 14 uur of 7 uur klassikaal gevolgd. De voordelen van e-learning vind je op ons e-learning platform.

Lesplannen

De cursus bevat een lesplan dat opgebouwd is door het ‘kennis, inzicht en toepassings-model’. Dit betekent dat de cursussen allemaal CBR/CCV geaccordeerd zijn. In elk lesplan staan de onderwerpen aangegeven en bijbehorende tijd hoelang je bezig mag zijn. Omdat het lesplan geaccordeerd is, ontvangen je medewerkers hun certificaat binnen twee werkdagen na afronding van de cursus. Daarnaast zijn de cursussen overzichtelijk en de docenten gekwalificeerd.

Bestel nu

Wil je de cursus actualisering vakbekwaamheid chauffeur aanschaffen? Bestel dan snel de cursus via onze webshop. Zowel 14 uur als 7 uur en regulier of e-learning is te bestellen. Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen.